Audiovisueel

Audiovisuele oplossingen voor bedrijven

Heeft u beeld- of geluidsinstallaties nodig voor uw organisatie? RIN kijkt graag met u mee naar de beste audiovisuele oplossingen voor uw bedrijf. We doen dat door vanuit u, als gebruiker, te kijken naar de gebruiksdoeleinden en uw wensen en eisen. De oplossingen die wij bieden zijn altijd voorzien van de laatste technologische ontwikkelingen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld vergaderkamers, presentatieruimtes en ontvangsthallen voorzien van geavanceerde audiovisuele oplossingen op maat.

Integrated office solutions

Als het gaat om heldere, krachtige communicatie, dan moet alles kloppen. Laat onze specialisten u overtuigen van de kracht van beeld. RIN levert niet alleen een technische oplossing die past bij uw wensen, maar we garanderen ook een naadloze integratie met uw bedrijfsprocessen. Met onze dienst “Integrated office solutions” kunnen wij complete oplossingen leveren voor de volgende doeleinden:

Oplossingen voor zakelijke presentaties

In het moderne bedrijfsleven heeft u presentatieoplossingen nodig waarmee u snel en doelgericht kunt werken. RIN denkt verder dan standaard audiovisuele oplossingen, wij creëren zakelijke presentatieoplossingen die uw presentaties naar een hoger niveau tillen. Daarbij behouden we een perfecte balans tussen geavanceerde technieken en een hoge gebruiksvriendelijkheid.

Video bellen

Voor een overleg op afstand of zakelijke belafspraak is video bellen een innovatieve oplossing. Met zowel beeld als geluid kunt u door middel van (software) installaties van RIN gemakkelijk presentaties overbrengen, ook aan personen die zich niet in dezelfde ruimte bevinden. Dit maakt het geven van presentaties dan ook minder locatie gebonden, waardoor u (reis)tijd en dus kosten bespaart.

Vergaderen

Voor een effectieve vergadering kunt u gebruik maken van de vergader- en presentatiesystemen van RIN. Wij bieden interactieve oplossingen waardoor elke medewerker actief kan deelnemen in een vergadering. Dit kan bijvoorbeeld door het verbinden van verschillende apparaten, zoals telefoons, laptops en beeldschermen, maar ook printers.

Trainen

Geeft u trainingen? Of u nu presentatieoplossingen nodig heeft voor grote of kleine groepen, RIN kan u adviseren over apparatuur naar wens. Zo bieden wij geavanceerde oplossingen op het gebied van software die uw processen versnellen en vergemakkelijken, maar ook audioapparatuur of videoapparatuur. Zo halen u én uw publiek het maximale uit uw trainingen.

Informeren

Of u nu informatie wilt weergeven aan uw klanten of een product wilt laten zien in de etalage: met de software en beeldschermen via RIN weet u de aandacht van uw klanten te trekken.

Wilt u weten wat RIN voor u kan betekenen voor het geven van bedrijfspresentaties? Neem dan contact met ons op. We geven u graag een persoonlijk advies met betrekking tot software, applicaties en audiovisuele oplossingen die uw presentaties naar een hoger level tillen.

Aanmelden nieuwsbrief

Stuur een mail info@rin.nl

Bel ons gerust 024 8 200 300