Bel ons gerust
024 8 200 300

Bel ons gerust
024 8 200 300

Selecteer een expertise

Copying & Printing

Door de uitgebreide kennis die wij opgebouwd hebben op het gebied van kopiëren, (beveiligd) printen, scannen, digitaal archiveren, printkostenreductie & follow me, bring your own device en cloudoplossingen kunnen wij een advies op maat leveren dat naadloos aansluit op de behoefte van iedere gebruiker. Wanneer u op zoek bent naar enkel een printer, of een apparaat dat méér kan dan alleen printen, helpen wij u graag met deze zoektocht. Wanneer we samen het juiste apparaat gevonden hebben kunt u het apparaat aanschaffen of leasen met of zonder een RIN onderhoudscontract.

Onderhoudscontract

Onze multifunctionals kunnen printen, scannen, nieten, perforeren met diverse soorten papier en meer. Bij elke multifunctional biedt RIN u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Met een onderhoudscontract betaalt u maandelijks voor toners, correctief onderhoud en preventief onderhoud. Het bedrag per maand wordt afgestemd op het aantal afdrukken dat u maakt in zwart-wit en/of kleur.

Welkom in de toekomst

We werken met innovatieve en slimme producten waardoor efficiënt te werk kan worden gegaan. De meeste van onze multifunctionals sturen u een mail wanneer het papier of de toner bijna op is of als er zich een andere storing voordoet. Hierdoor kan onmiddellijk actie worden ondernomen alvorens de storing effect heeft op de productiviteit.

Innovatieve documentoplossingen

Het gebruik van Cloud computing voor het opslaan van bestanden en het uitvoeren van toepassingen maakt deel uit van ons dienstenpakket. Zo hebben we verschillende mogelijkheden tot AirPrint-technologie en hebben we mobiele apps waarmee draadloos printen eenvoudiger wordt. Een complete werkomgeving in de cloud is ook mogelijk bij RIN. Hiermee heeft de gebruiker altijd en overal toegang tot zakelijke informatie en is eenvoudige samenwerking mogelijk. Zelfs voor het inrichten van een digitaal archief heeft RIN gebruiksvriendelijke oplossingen.

Contact

Deze oplossingen dragen bij aan de kwaliteit, de rendementsverbetering en het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wanneer u interesse heeft in een copying en printing service of gebruik wil maken van onze innovatie cloud-oplossingen dan kunt u contact met ons opnemen.