Bel ons gerust
024 8 200 300

Bel ons gerust
024 8 200 300

Selecteer een expertise

Glasvezel van RIN

RIN is uw lokale leverancier van onder andere glasvezel verbindingen. RIN maakt gebruik van gerenommeerde netwerk operators zoals KPN, BBned, Ziggo zakelijk etc.. De glasvezelverbinding wordt bij u aangelegd tot in de patchkast. Vanaf dat punt houdt het werk en expertise voor ons niet op. In het kader van ‘totaaloplossing en ontzorging’ zijn wij in staat om uw ICT-omgeving en/of telefonie te koppelen aan de glasvezelverbinding.

Wij bieden u verschillende varianten op glasvezelverbindingen, waarin snelheden van 10Mbit, 20Mbit, 30Mbit, 50Mbit of 100Mbit up- en download tot de mogelijkheden behoren. Gaat het u alleen om een hogere internetsnelheid, dan zijn er wellicht ook andere mogelijkheden die we graag met u bespreken. Deze oplossingen kunnen uitéénlopen van ADSL verbindingen tot high-end glasvezel verbindingen. Voor elke organisatie is het aanbieden van een goede verbinding namelijk maatwerk, onze adviseurs helpen u hier graag bij.  

Wilt u weten wat voor uw organisatie de juiste oplossing is? Vul het formulier in en één van onze medewerkers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen: (024) 8 200 300.

Download hier de brochure voor meer informatie.