ICT & Cloud

ICT & Cloud

ICT is een onmisbaar onderdeel geworden van uw bedrijf. Echter ziet een ICT-infrastructuur er voor elke onderneming anders uit, waardoor u oplossingen op maat nodig heeft. Wij zijn uw betrouwbare partner bij het inrichten en optimaliseren van ICT-processen binnen uw bedrijf. Onder andere op het gebied van een server in de Cloud, maar ook voor servers op uw locatie. Welke ICT omgeving werkt het beste voor uw organisatie? Dat bepalen we samen aan de hand van het gesprek waarin we uw wensen bespreken. Er komen namelijk verschillende zaken kijken bij een veilige en efficiënte ICT-omgeving die werkt voor uw bedrijf:

We begrijpen dat u zich geen zorgen wilt maken om de faciliteiten op uw werkplek of uw systeem- en netwerkbeheer. Dit geldt ook voor goed beveiligde wifi, ijzersterke firewalls en geautomatiseerde back-ups van uw systemen. Met onze oplossingen op maat werkt u in een veilige werkplek die van de laatste technische ontwikkelingen voorzien is.

In de Cloud werken

Heeft u interesse in het werken in de Cloud? Bijvoorbeeld omdat u veel thuis werkt en daarom flexibel wilt zijn? Dan kunnen wij u voorzien van Cloud oplossingen naar wens. Met Cloud kunnen wij een toestel-en locatie onafhankelijke toegang tot uw e-mail en data realiseren. Zo kunt u veilig ‘in de Cloud werken’ waar en wanneer u dat wilt.

Wanneer wij uw ICT-omgeving inrichten doen wij dit altijd in samenspraak met u en volgens een vooraf opgesteld plan. U wilt immers dat uw ICT en Cloud omgeving op uw wensen wordt afgestemd, toch? Wilt u meer weten over een ICT-omgeving die bij uw organisatie past? Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Onze medewerkers staan voor u klaar met een persoonlijke en snelle service.

Aanmelden nieuwsbrief

Stuur een mail info@rin.nl

Bel ons gerust 024 8 200 300