Werkplek- /Systeem- /Netwerkbeheer

Werkplek- /Systeem- /Netwerkbeheer

Optimaal ingerichte werkplekken, systemen en netwerken zijn van groot belang om uw organisatie draaiende te houden. Wat heeft u nodig? Datgene installeren wij voor u, zodat u van alle gemakken voorzien bent om uw werkzaamheden effectief uit te kunnen voeren. Hierbij kunt u denken aan werkplekbeheer zoals telefoons en computers, maar ook aan vergader- of presentatie materiaal. Ook het up-to-date houden van uw systeembeheer en netwerkbeheer is essentieel om veilig en efficiënt te werken. Wilt u zelf liever niet vaak naar deze veiligheidskwesties hoeven omkijken? Dan nemen wij het installeren en controleren van firewalls, back-ups en verbindingen tussen uw apparatuur graag van u over. Bij RIN mag u een totale ontzorging verwachten.

Onderhoud & Monitoring

Onderhoud en monitoring van uw systemen, verbindingen en software horen daar ook bij. Onze maatoplossingen moeten namelijk veilig zijn én blijven. Daarom zorgen wij voor structurele monitoring, waarbij wij proactief monitoren of uw netwerken en systemen goed functioneren. Voordat een probleem zich voor kan doen, hebben onze medewerkers het al voor u opgelost. Om u nog beter van dienst te kunnen zien bieden wij hulp op afstand, zodat we op uw computer kunnen meekijken zonder daarvoor bij u langs te komen. Werkt u vaak thuis of bent u veel onderweg? Ook dan is dit mogelijk, bijvoorbeeld wanneer u gebruik maakt van een VPN verbinding.

Wat is een VPN verbinding?

VPN is een afkorting van Virtual Private Network. Het is een veilige verbinding waarmee u kunt inloggen op het bedrijfsnetwerk, bijvoorbeeld vanuit huis of op een andere locatie. Door deze veilige verbinding is de digitale informatie die u uitwisselt beschermd. Wilt u er zeker van zijn dat uw werkplek, systemen en netwerken optimaal ingericht en beveiligd zijn? Geef uw ICT-beheer dan uit handen aan RIN. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden voor het beveiligen van de ICT-omgeving van uw bedrijf. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Aanmelden nieuwsbrief

Stuur een mail info@rin.nl

Bel ons gerust 024 8 200 300

×