Wifi

Zakelijk wifi-netwerk aansluiten

Door de groei van mobiele apparaten, Het “Nieuwe Werken” en clouddiensten wordt een professioneel wifi-netwerk voor uw bedrijf steeds belangrijker om altijd en overal veilig gebruik te kunnen maken van het internet. Het beveiligen van uw wifi-netwerk vereist dan ook bijzondere aandacht. Het gaat er niet alleen om dat uw netwerk beschermd is tegen ongewenste acties van netwerkgebruikers, maar ook dat uw netwerkgebruikers beschermd zijn tegen gevaren op het internet, zoals hackers. Wifi-netwerken worden daarnaast in toenemende mate geconfronteerd met ‘bedrijfsvreemde’ smartphones, tablets en laptops die meegebracht worden door medewerkers en bezoekers. Hierdoor moet uw bedrijfsnetwerk voorbereid zijn op de capaciteits- en veiligheidsproblemen die deze ontwikkeling met zich mee brengt. De medewerkers van RIN zijn op de hoogte van deze technologische ontwikkelingen en kennen de strenge eisen voor een betrouwbaar wifi-netwerk binnen uw bedrijf.

Veilige en snelle zakelijke wifi

RIN beschikt over geavanceerde wifi-oplossingen voor een veilig en snel wifi-netwerk voor grote aantallen gebruikers. Zo kunnen uw medewerkers, maar eventueel ook bezoekers of klanten draadloos werken op uw netwerk. Wij installeren hoogwaardige routers en wifi accespoints, waardoor u altijd en overal binnen uw organisatie toegang hebt tot het wifi-netwerk. Zo kunt u altijd gebruik maken van snel en veilig internet en overal in het bedrijf flexibele werkplekken creëren of vergaderen. Met een veilige en snelle wifi-verbinding door RIN werkt u efficiënter en bespaart u kosten door een beduidend mindere complexiteit van uw netwerk.

Wifi-netwerk voor uw bezoekers

Heeft u wel eens bezoekers over de bedrijfsvloer? Dan wilt u natuurlijk dat uw bezoekers gemakkelijk verbinding kunnen maken met wifi. Tegelijkertijd wilt u voorkomen dat deze bezoekers toegang hebben tot het interne bedrijfsnetwerk. RIN zorgt ervoor dat er een apart wifi-netwerk geïnstalleerd wordt voor gasten. Zo bent u ervan verzekerd dat zowel uw medewerkers als uw bezoekers snel en veilig gebruik kunnen maken van het internet, zonder dat er onbedoeld bedrijfsinformatie te zien is voor gasten.

Meer weten over zakelijke wifi-netwerken? Neem contact met ons op.

Aanmelden nieuwsbrief

Stuur een mail info@rin.nl

Bel ons gerust 024 8 200 300