ISDN2 verdwijnt, blijf bereikbaar!

Nieuws & Blogs
Home » ISDN2 verdwijnt, blijf bereikbaar!

ISDN2 verdwijnt, blijf bereikbaar!

___________

Om maar met de deur in huis te vallen; wanneer u nog via een ISDN2-verbinding belt, dan heeft u vanaf 1 september 2019 een uitdaging. Vanaf dat moment stopt KPN met haar ISDN2-diensten. Wilt u telefonisch bereikbaar blijven dan zit er dus weinig anders op om over te stappen, het is 5 voor 12!

Veel positieve veranderingen

Het is zaak om nu te inventariseren wat voor u de beste oplossing is om telefonisch bereikbaar te blijven. Dat klinkt als gedoe, maar er is veel positiefs te melden! Denk aan kostenverlaging, meer telefoniefuncties en onafhankelijkheid van hardware. Toch heeft het stoppen met ISDN2 meer gevolgen dan je in eerste instantie bedenkt. RIN kijkt graag met je naar de huidige situatie om er voor te zorgen dat u zorgeloos een overstap kan maken.

Wat is VoIP bellen

VoIP-telefonie, ook wel IP-telefonie genoemd, is bellen via een internetverbinding. Zakelijk VoIP bellen kan via een telefooncentrale in de Cloud, ook wel “Hosted Telefonie” genoemd of via een IP-telefooncentrale bij u op locatie.

VoIP bellen heeft veel verschillende voordelen voor uw organisatie:

  • Efficiëntie: u gebruikt één netwerk in plaats van twee.
  • Kostenbesparing: optimale inrichting van de telefoonvoorzieningen.
  • Integratie: Werkt in combinatie met diverse (IP)-apparaten: telefooncentrale, telefoontoestel, pc, laptop, smartphone, tablet.
  • Mogelijkheden tot integratie met het CRM-systeem.
  • Eén overzicht: Alle infrastructuur en belkosten in één hand, alle administratie op één factuur.

Laat u informeren

Kortom; Het verdwijnen van ISDN biedt u bedrijf kansen die voordelen opleveren! Vanzelfsprekend gaan onze telecomexperts graag met je in gesprek over de toekomst van de telefonie binnen uw bedrijf. Samen bekijken we welke vorm van internet bellen het beste past bij uw organisatie; Welke wensen en voorkeuren zijn er. Meer weten? Neem contact met ons op!

RINformatie

Meer over Telefonie & Verbindingen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

of bel 024 8 200 300

Meer weten?

Bel of mail met Robin. Hij helpt je graag.

024 8 200 300