Bel ons gerust
024 8 200 300

Bel ons gerust
024 8 200 300

Selecteer een expertise

IT- services

Innovatieve oplossingen voor uw ICT-infrastructuur

RIN installeert en beheert uw ICT-infrastructuur vakkundig met innovatieve oplossingen. Een ICT-omgeving op maat die mee verandert wanneer de technologie daar om vraagt. Als geen ander begrijpen wij dat uw succes afhankelijk is van een goede ICT-infrastructuur en daarom bieden wij de klant een 24/7 service.

RIN service

De ICT-omgeving wordt in samenspraak met u gecreëerd zodat alle wensen en eisen door kunnen worden doorgevoerd. Wanneer er vragen, problemen of moeilijkheden zijn zorgt RIN voor een snelle maar persoonlijke service. Voor de snelle afhandeling van problemen kunt u zelfs gebruik maken van onze tool ‘hulp op afstand’. We kijken dan op afstand met uw computer of andere apparaten mee. Natuurlijk gebeurt dit wel pas nadat u hiervoor toestemming gegeven heeft.

ICT-oplossingen

Een ICT-infrastructuur ziet er voor iedere onderneming anders uit. RIN kan eigenlijk alles rondom IT voor u realiseren. Het kan gaan om het complete ICT-beheer of levering en installatie van hard- en software. Maar ook op kleinere schaal biedt RIN mogelijkheden voor bijvoorbeeld DSL verbindingen, glasvezelverbindingen, VPN oplossingen of anti-spam oplossingen. Wij zijn innovatief in onze oplossingen en bieden daarom bijvoorbeeld ook Cloud computing aan.

Alle diensten die wij bieden worden uitgevoerd door vakbekwaam ICT-personeel, die altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën en zullen u ook altijd infomeren naar de mogelijkheden.