Maatregelen RIN Coronacrisis

Beste Relatie,

De huidige Coronacrisis heeft een enorme impact op vrijwel elke sector in ons land. Vanaf maandag 1 juni versoepelen wij de nodige (extra) maatregelen, maar ons uitgangspunt is om het voor  eenieder zo veilig mogelijk te maken.

RIN B.V. is een service- en dienstverlenend bedrijf en doet er alles aan om deze service- en dienstverlening zo goed mogelijk vorm te blijven geven. De gezondheid en veiligheid van uzelf en onze medewerkers blijft daarbij (in het belang van eenieder) het belangrijkste uitgangspunt.

Naast de algemene richtlijnen van het RIVM voeren we met ingang van dinsdag 1 juni tot nader bericht de volgende aanvullende wijzigingen door in onze bedrijfsvoering:

  • Werknemers werken zoveel mogelijk vanuit huis.
  • Vanuit RIN B.V. leggen wij weer externe commerciële en technische bedrijfsbezoeken af.
  • Bedrijfsbezoeken bij ons op kantoor in Wijchen zijn weer mogelijk.
  • Extern personeel op locatie verzoeken wij om de interactie met onze medewerkers tot een minimum te beperken en zich alleen te begeven op de plaats waar de werkzaamheden plaats vinden.
  • Wij houden ons zowel intern als extern aan de 1,5 meter maatregel!

Wij vragen iedereen met klem de genoemde maatregelen zorgvuldig na te leven, zodat de verspreiding van het Coronavirus kan worden voorkomen.

Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, kunt u zich wenden tot ondergetekende.

Met vriendelijke groet,
RIN B.V.

Marco Maas | Directeur

Aanmelden nieuwsbrief

Stuur een mail info@rin.nl

Bel ons gerust 024 8 200 300

×