Bel ons gerust
024 8 200 300

Bel ons gerust
024 8 200 300

Laatste nieuwsbrieven

Altijd bereikbaar, ook bij een internetstoring!

door Gijs Giesbers op 28 sep 2016, 15:35 Altijd bereikbaar, ook bij een internetstoring!

Het blijkt maaar weer dat internetstoringen nog steeds voor kunnen komen. KPN heeft recent een hele zaterdag stroing gehad. Met name in de de retail en horeca kan een internetstoring veel schade aanrichten. Klanten kunnen niet meer online reserveren, telefonie kan wegvallen en klanten kunnen niet meer met de pin betalen! Hierdoor is er veel omzet misgelopen door winkeliers en horecaondernemers. 

Is uw onderneming zeer afhankelijk van internet en kunt u het eigenlijk niet permiteren dat u zonder internet komt te zitten? Dan hebben we nu een oplossing voor u, namelijk: een failover modem met een data abonnement. Hoe werkt dit? Wanneer er een interstoring is bij u in de omgeving, schakelt de failover modem automatisch over naar het 4G netwerk. Op deze manier bent u altijd gewaarborgd van een internetverbinding en daarmee de continuïteit van uw onderneming. 

RIN heeft verschillende oplossingen op het gebied van failover modems en wilt u daar graag in adviseren, neem direct contact met ons op voor vrjiblijvend advies. 

Terug naar het nieuwsoverzicht