Bel ons gerust
024 8 200 300

Bel ons gerust
024 8 200 300

Over ons

Al sinds 1979 denkt RIN mee met de klant om samen tot bedrijfsoplossingen te komen. Onze klant- en servicegerichte manier van werken heeft ons gemaakt tot wie we nu zijn! Van apparatuur tot voorzieningen en van kantooromgeving tot online platform, we bieden een totaalpakket onder één dak. We combineren service met totaaloplossingen en dát maakt RIN uniek in de omgeving Nijmegen en Wijchen.

Eén adres voor alle oplossingen

RIN heeft een divers aanbod van producten en merken zodat we altijd in samenspraak met de klant een passende maatwerkoplossing kunnen realiseren. We zijn expert in telecom-, print-, scan- en ICT-oplossingen. Doordat we een totaalpakket kunnen bieden zorgen we ervoor dat alles in een perfecte harmonie met elkaar communiceert.

Onze aanpak

We hebben een dynamisch en flexibel team van professionals dat altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Met onze oplossingen willen we de klant ontzorgen en 24/7 voor ze klaar staan. We stellen zelfs contracten op met een garantie dat we dag én nacht voor de klant klaar staan. Door onze persoonlijke benadering en voornamelijk de zorg achteraf, leert de ervaring ons dat deze aanpak succesvol blijkt te zijn. Ook na de installatie blijven wij in contact om gezamenlijk met u mee te denken over ontwikkeling en groei.

Contact

U kunt contact met ons opnemen wanneer u op zoek bent naar een professionele partner voor uw hele ICT-infrastructuur, telecom en copying & printing. Wij bieden u alles onder één dak met vaste contactpersonen die met passie de beste oplossing voor u realiseren en onderhouden.