Bel ons gerust
024 8 200 300

Bel ons gerust
024 8 200 300

Selecteer een expertise

Telecom

RIN beschikt over veel ervaring met verschillende methoden en systemen van telecommunicatie. We hebben een helpdesk met snelle en betrouwbare troubleshooting. Elke onderneming heeft andere wensen en behoeften als het gaat om telecom. Voor elke klant maken we dan ook een passende oplossing. Na een gedegen inventarisatie op locatie stellen de specialisten van RIN een uitgebreide oplossing op maat voor.

Onze aanpak

We zorgen ervoor dat u altijd bereikbaar bent via een vaste en/of mobiele telefoon. Het afsluiten en beheren van abonnementen voor uw vaste en mobiele nummers valt daar onder maar ook het monitoren van afgesloten abonnementen en meedenken over de abonnementsvormen. We werken samen met diverse leveranciers op het gebied van vaste-, mobiele- en data-abonnementen zodat wij altijd maatwerk kunnen realiseren.

Telecomoplossingen

De installatie gebeurt altijd door eigen vakbekwame monteurs. Het gaat dan over de installatie van bijvoorbeeld een ISDN centrale, een SIP/VOIP. In sommige gevallen kiezen we er bewust voor om een traditionele omgeving met de nieuwe VOIP technologie te koppelen. We kunnen ook koppelingen maken met verschillende CRM/ERP-systemen of uw bedrijf voorzien van geïntegreerde DECT- of GSM-oplossingen.

Neem vrijblijvend contact op

Twijfelt u over uw telecomoplossing of weet u niet hoe u een telecomprobleem op kunt lossen? Neem dan contact met ons op. U zult dan advies krijgen van een van onze vakkundige professionals op dit gebied.

Besparen op uw telecom?

Wilt u weten of u goedkoper kunt bellen? Stuur uw laatste vaste en/of mobiele nota op naar telecom@rin.nl!