Analyse & Advies

RIN
Analyse & Advies

Home » Analyse & Advies

Advies op maat

___________

Wij weten dat jij gewoon wilt kunnen doen waar je goed in bent, en dat is dan ook onze visie. Je hoeft niet na te denken over een oplossing. Vertel ons waar je tegen aanloopt en hoe je wilt dat de werkprocessen verlopen.

Op basis van jouw visie, wensen en eisen komen wij met een advies over de manier waarop wij bijdrage leveren aan het inrichten van jouw volledige werkplek. We realiseren een werkplek die jouw bedrijf klaarmaakt voor nu én de toekomst.

Zo doen we dat

01.
Huidige situatie

_________

Tijdens het gesprek met één van onze medewerkers kijken we naar jouw huidige ICT situatie. Zo krijgen we een goed beeld van de organisatie en weten we waar we rekening mee kunnen houden.

02.
Werkproces

_________

Door het werkproces in kaart te brengen weten we precies op welke manier jouw bedrijf werkt. Hoe worden er afspraken gemaakt? Op welke manier worden er offertes opgesteld? Welke documenten heb je nodig? En op welke manier wordt er intern- en extern gecommuniceerd? Allemaal punten die te maken hebben met de totale werkplek.

03.
Bedrijfsvisie en concurrentie

_________

Door te kijken naar de visie van jouw bedrijf kunnen we ook meedenken hoe de ICT omgeving hieraan bij kan dragen.

04.
Gewenste omgeving

_________

Vervolgens gaan we kijken naar de wensen en eisen die jullie bedrijf stelt aan de ideale complete ICT werkplekinrichting.

05.
Advies

_________

Gevolg van een nieuwe omgeving:
– Efficiënter werken;
– Kostenbesparing;
– Behalen van bedrijfsdoelstellingen.

06.
Oplossingen en Realisatie

_________

Wij bieden een oplossing die past bij jouw organisatie en doelstellingen. Vanuit dat oogpunt maken wij jouw organisatie ICT-klaar voor nu én de toekomst.

07.
Service en Support

_________

Stabiliteit en continuïteit van de IT omgeving is essentieel voor elk bedrijf. Eventuele risico’s ondervangen is dus van groot belang. Met onze SLA’s (Service Level Agreement) weet je waar je aan toe bent, dat biedt zekerheid!

08.
Relatiebeheer

_________

Wij zorgen er voor dat jij kan doen waar je goed in bent. Ook als een project is afgerond willen graag weten wat er binnen jouw bedrijf speelt, zo kunnen we goed blijven adviseren.

Heb je een vraag over deze aanpak?

Bel of mail met Gijs. Hij helpt je graag.

06 26 796 731