Onze Klanten

Wat zeggen onze klanten

Sleenhoff
Home » Over RIN » Onze Klanten

“Meedenkend, pragmatisch en
to-the-point

Bol Adviseurs

“RIN is voor Bol Adviseurs de vaste adviseur m.b.t. Printing & Scanning oplossingen. Meedenkend, pragmatisch en to-the-point zijn kenmerken voor RIN. Tijdens een jaarlijks evaluatiegesprek voor de print-oplossingen kwam ter sprake dat wij op zoek waren naar een audiovisuele oplossing voor de spreekkamers in onze nieuwe vestiging in Nijmegen.

RIN is hier direct op in gehaakt en hebben met ons meegedacht. Dit heeft geleid tot een heel mooi en functioneel resultaat!”

“Flexibel, doen wat ze zeggen en zet de klant op nummer 1.”

Bouwbedrijf Sleenhoff

‘Dankzij de vlotte en snelle afhandeling van RIN hebben wij onlangs weer ons mobiele abonnement verlengd.

We zijn uitermate tevreden over de manier waarop wij geadviseerd en geholpen zijn! Dank voor de prettige samenwerking.’’

– Mark van Heel

“Uitermate tevreden
over de manier waarop
wij geadviseerd en geholpen zijn!”

“Een zeer fijne partner
van ons bedrijf!”

Drukkerij De Kleijn

“Bij Drukkerij De Kleijn hebben we voor RIN gekozen voor hun jarenlange kennis en expertise. Daarnaast heeft RIN klantenservice duidelijk hoog in het vaandel staan, wat erg fijn is wanneer je hulp of advies nodig hebt. Ook zijn zij zeer klantvriendelijk.

Ze gaan professioneel te werk, weten precies wie ze waarvoor kunnen inzetten. Daarnaast zijn ze snel in hun communicatie zodat we altijd weten waar we aan toe zijn.”

Ronnie Reijnen – Eigenaar Drukkerij De Kleijn

Novio Packaging

“RIN is een bedrijf dat met je meedenkt in alle facetten van een project. Daarbij zijn ze in de uitvoering van het project enorm flexibel en staan ze altijd voor je klaar.”

– Novio Packaging | lees meer

“RIN is
enorm flexibel en staat
altijd voor je klaar.”

Advies nodig?

Bel of mail met Marco. Hij helpt je graag.

06 53 88 66 55