RIN Beheer

Onderhoud & Monitoring

monitor jouw support
Home » Oplossingen » RIN Beheer

RIN Beheer

_________

Zonder zorgen doen waar jij goed in bent, dat is onze doelstelling. Door ons preventief onderhoud en monitoring van jouw systemen, verbindingen en software maken we die doelstelling waar.

In de hedendaagse wereld ben je in het MKB afhankelijk van werkende ICT. Of het nou gaat om e-mail, wifi, telefonie, hardware, software of je servers. Iedere minuut dat één van deze systemen niet werkt, kost het jou geld en tijd. Door onze hypermoderne beheer- en monitoringssoftware zijn we in staat om Managed Services aan te bieden. Daardoor zien we problemen aankomen en lossen we ze op, voordat ze problemen opleveren.

Altijd up-to-date

Altijd goed kunnen werken met up-to-date systemen.

Proactieve Monitoring

Issues zijn vaak al getackeld voordat je er last van hebt.

Snelle Support

Een snelle afhandeling van jouw supportvragen.

Service Level Agreement

Duidelijke afspraken aangaande support voor jouw systemen.

Maatwerk

Je bepaalt zelf op welk device je support wilt hebben.

Monitoring & onderhoud

________

Wij zorgen voor structurele monitoring, waarbij wij proactief monitoren of jouw netwerken en systemen goed functioneren. Voordat een probleem zich kan voordoen, hebben onze medewerkers het al opgelost.

Hulp op afstand

________

Om je nog beter van dienst te kunnen zijn, bieden wij hulp op afstand. Zo kunnen wij direct op jouw computer meekijken, zonder daarvoor bij je langs te komen.

24/7 Beveiligd

________

Continue beschermd tegen hackers en cybercriminelen. Wij nemen het installeren en controleren van firewalls, back-ups en verbinden tussen jouw apparaten graag van je over.

RIN Service

________

Daarnaast hebben we een team klaar zitten, die staat te popelen om jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden.

We zijn in staat om deze service te leveren doordat we met Service Level Agreements werken. Hierin staan afspraken omtrent serviceverlening, zodat jij weet waar je op kunt rekenen.


Samen realiseren wij
jouw volledige werkplek!

__________________

Jouw bedrijf ICT-klaar maken?

Bel of mail met Gijs. Hij helpt je graag.

06 26 796 731