Internet

Altijd verbonden

Sneltoetsen Teams
Home » Oplossingen » Internet

Betrouwbaar &
Veilig Internet

___________

Snel, veilig en stabiel zakelijk internet. Of het nou gaat over mailen, surfen, internetbellen, online zakendoen of grote databestanden verzenden, wij zorgen dat het werkt. Wij brengen met jou alle wensen en behoeften in kaart en bieden zakelijk internet dat perfect aansluit op jouw bedrijf. Alles om ervoor te zorgen dat jij kan doen waar je goed in bent.

Al jouw apparaten,
Sterk verbonden

________

Nooit meer een haperende online meeting wanneer een collega updates downloadt. Door middel van routers, kunnen we bepalen welk internetverkeer voorrang krijgt.

In een wereld waarin we steeds meer apparaten met elkaar verbinden (IOT) is het belangrijk dat apparaten op de juiste manier met elkaar kunnen communiceren. Daarbij is het natuurlijk van belang dat de internetverbinding sterk is, maar ook dat de verbindingen tussen apparaten sterk zijn.

We gaan met jou in gesprek om te bepalen op welke manier jouw netwerk ingericht moet zijn. Zo zorgen we ervoor dat jij zo efficiënt mogelijk kunt werken!

Altijd verbonden

________

RIN is partner van gerenommeerde netwerk operators zoals KPN en VodafoneZiggo. Hierdoor garanderen we dat jouw internetverbinding voldoet aan jouw wensen!

Daarnaast zorgen we er door RIN Redundantie voor dat eventuele storingen geen invloed hebben op jouw werkzaamheden.

Beschermd & Veilig
Wifi Netwerk

________

Door de groei van mobiele apparaten, het “Nieuwe Werken” en clouddiensten wordt een professioneel wifi-netwerk voor jouw bedrijf steeds belangrijker om altijd en overal veilig gebruik te kunnen maken van het internet. Het beveiligen van jouw wifi-netwerk vereist dan ook bijzondere aandacht.

Het gaat er niet alleen om dat jouw netwerk beschermd is tegen ongewenste acties van netwerkgebruikers, maar ook dat jouw netwerkgebruikers beschermd zijn tegen gevaren op het internet, zoals hackers.

De medewerkers van RIN zijn op de hoogte van deze technologische ontwikkelingen en kennen de strenge eisen voor een betrouwbaar wifi-netwerk binnen jouw bedrijf. RIN regelt het voor je!

Team RIN

Veilig Gasten
Wifi-netwerk

________

Heb je wel eens bezoekers over de bedrijfsvloer? Dan zorgen wij ervoor dat er een apart wifi-netwerk geïnstalleerd wordt voor gasten. Zo ben je ervan verzekerd dat zowel jouw medewerkers als jouw bezoekers snel en veilig gebruik kunnen maken van het internet, zonder dat er onbedoeld bedrijfsinformatie te zien is voor gasten.

Veel gebruikers
op jouw netwerk?

________

Wij installeren hoogwaardiger routers en wifi accespoints, waardoor je een veilig en snel wifi-netwerk creëert voor grote aantallen gebruikers. Zo kunnen jouw medewerkers, maar eventueel ook bezoekers of klanten gebruik maken van snel en veilig internet overal in het bedrijf.

Benieuwd naar de beste oplossingen voor jouw bedrijf? Wij geven je graag een vrijblijvend advies!

Betrouwbare internetaansluiting

________

Snel internet en een goede verbinding, dat is een must voor iedere onderneming. In Nederland werken we met breedbandverbindingen, waarvan er verschillende types zijn. RIN biedt het volledige aanbod aan breedbandaansluitingen zodat we onze klanten perfect van dienst kunnen zijn. Alles om ervoor te zorgen dat jij kan doen waar je goed in bent.

Bespreek de mogelijkheden

Bel of mail met Gijs. Hij helpt je graag.

06 26 796 731