Internetaansluitingen

Internetaansluitingen

Home » Internetaansluitingen

Internetaansluitingen

___________

Snel internet en een goede verbinding, dat is een must voor iedere onderneming. In Nederland werken we met breedbandverbindingen, waarvan er verschillende types zijn. Wij bieden het volledige aanbod aan breedbandaansluitingen zodat we onze klanten perfect van dienst kunnen zijn. Alles om ervoor te zorgen dat jij kan doen waar je goed in bent.

Het succes van jouw organisatie hangt voor een zeer groot deel af van een goede, stabiele en betrouwbare internetverbinding. Je wilt namelijk de downtime tot het minimale beperken. Hiervoor zijn verschillende oplossingen te verkrijgen zoals 2 internet lijnen die het van elkaar overnemen wanneer 1 internetlijn een storing heeft. Hiermee verhoog je de uptime van de onderneming en dus faalkosten.  We denken mee over de beste oplossing voor jouw onderneming en voorzien in de installatie van jouw ideale verbinding. Alles zodat jij altijd kunt doen waar je goed in bent, zonder je zorgen te hoeven maken over de verbinding.

Glasvezel aansluiting

Glasvezel is een internetverbinding die gebruikt maakt van dunne glasvezelkabels. Informatie wordt met de snelheid van het licht verstuurd, waardoor u gebruik maakt van razendsnel en betrouwbaar internet. Glasvezel is de meest toekomst vaste verbinding. Er zijn verschillende oplossingen ten opzichte van zakelijk internet via glasvezel, ook als u meerdere vestigingen veilig met elkaar in verbinding wilt brengen.

Met glasvezel internet ontvang je data op je telefoon, tablet, laptop of televisie via de glasvezelverbinding. Data is een breed begrip, maar betekent in dit geval alles van een telefoongesprek tot een 4K film. Deze data wordt verstuurd over de glasvezelkabels in verschillende snelheden. Het mooie van glasvezel internet is de stabiliteit en de snelheid. Dat is de glasvezel betekenis!

xDSL aansluiting

xDSL is een internetverbinding over een koperverbinding, die betrouwbaar en stabiel is. Veel organisaties maken gebruik van deze verbinding. Een nadeel van een koperverbinding in tegenstelling tot een glasverbinding is dat koper niet goed “geleid”. Hoe verder uw bedrijf van een wijkcentrale af zit, hoe slechter de verbinding wordt. Een xDSL wordt vaak ingezet als een back-up verbinding of als telefonieverbinding. Een xDSL verbinding is uitermate geschikt voor telefonie omdat de bandbreedte van een telefoongesprek niet veel hoeft te zijn maar wel stabiel moet zijn. Laat u door onze medewerkers adviseren over het gebruik van xDSL voor uw internet- of telefonieverbinding.

Coax aansluiting

Coax is al een relatief “oude” techniek waar door VodafoneZiggo nieuw leven in is geblazen. Voorheen werd het vooral gebruikt om televisiesignaal mee te sturen. VodafoneZiggo heeft de afgelopen jaren enorm geïnvesteerd in het verbeteren van hun Coax-netwerk waardoor over een Coaxverbinding nu enorme snelheden te behalen zijn tegen relatief lage maandelijkse lasten. Een groot voordeel is dat Coax op veel plekken in Nederland beschikbaar is. Voor jouw organisatie kan een Coax verbinding daarom zeer interessant zijn.

RINformatie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

of bel 024 8 200 300

Meer weten?

Bel of mail met Gijs. Hij helpt je graag.

06 26 796 731