Mobiele & Vaste Telefonie

Altijd bereikbaar

Home » Oplossingen » Mobiele & Vaste Telefonie

Zakelijke
Telefonie

___________

Met een zakelijke telefonie oplossing via RIN bent je altijd en overal bereikbaar, zowel thuis als op kantoor.

Met onze jarenlange ervaring op het gebied van telefonie, zijn wij in staat om altijd een passende oplossing te realiseren. Of dit nu is met een telefooncentrale op locatie, een cloudoplossing of mobiele telefonie. RIN regelt het voor je!

Efficiënte
telefonie

Op zowel jouw mobiele, als vaste toestel kan je alle functionaliteiten van het platform gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan het instellen van belroutes en bereikbaarheid.

Altijd
bereikbaar

Je bent altijd op zowel jouw vaste als mobiele toestel (en nummer) te bereiken. Daardoor wordt er efficiënt en kostenbesparend gewerkt, vanuit huis, kantoor of op een andere locatie.

Geschikt
abonnement & toestel

Op basis van een factuuranalyse maken wij een op maat gemaakt aanbod, waardoor je nooit te veel betaalt en altijd genoeg belminuten of data tot je beschikking hebt.

Installeren van bedrijfsapplicaties

Het installeren van bedrijfsapplicaties, zoals Office 365 kun je aan ons overlaten. Zo kan je snel en efficiënt jouw e-mail beheren of documenten bewerken.

Up-to-date &
beveiligd

Op afstand beveiligen we jouw zakelijke bestanden en privacygevoelige gegevens. Ook voorzien wij jouw smartphone van de laatste software updates en correcte instellingen.

Mobiele Telefonie

___________

Mobiele telefonie is veel meer dan alleen bellen en gebeld kunnen worden, het is voor velen de nummer één communicatieoplossing. Met mobiele telefonie van RIN ben je altijd bereikbaar voor jouw relaties.

We helpen je om het optimale uit jouw mobiele telefonie te halen, zodat jij nog beter kunt doen waar je goed in bent. Dit doen we zo:

Passend aanbod

Door het dialoog aan te gaan, het analyseren van het daadwerkelijke verbruik en het vergelijken van verschillende providers en netwerken, komen wij met een onafhankelijk en passend aanbod die perfect aansluit op jouw situatie en organisatie.

Provideronafhankelijk

RIN is provideronafhankelijk en levert abonnementen op de netwerken van KPN, T-Mobile en Vodafone. Zo benut je de kwaliteit van de grootste netwerkoperaters, maar ontvang je de service vanuit RIN.

Tussentijdse analyse

Door middel van tussentijdse analyses zien wij of abonnementen blijven voldoen aan de daadwerkelijke wensen. Zo kom je niet voor verassingen te staan wanneer er veranderingen plaatsvinden betreffende het verbruik van jouw mobiele telefonie.

Geschikt toestel & integraties

Uiteraard denken wij ook graag mee over de best passende toestellen, accessoires, integraties met vaste telefonie en complete mobiele oplossingen.

Data aanbod

Naast mobiele abonnementen leveren wij ook data abonnementen die voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Door de komst van 5G biedt het mobiele netwerk meer mogelijkheden dan dat je in eerste instantie zou denken.

Telefoon

Kies voor RIN
Telefonie- &
Mobiel beheer


Telefoniebeheer | Mobielbeheer| Lees meer!

Bellen
in de Cloud

___________

Bellen in de Cloud is een en goed alternatief voor een telefooncentrale op locatie. Daarnaast biedt bellen in de Cloud een aantal voordelen:

Schaalbaar: Met bellen in de Cloud is het eenvoudig op- en afschalen, omdat bellen in de Cloud op basis van licenties betreft. Wanneer je bijvoorbeeld veel schommelingen hebt in het werknemersbestand is bellen in de Cloud een goede keuze.

Flexibel: Wanneer een medewerker een internetverbinding tot zijn beschikking heeft, heeft hij de mogelijkheid om met een vast toestel te kunnen bellen en gebeld te worden.

Automatische updates: Jouw telefooncentrale is altijd voorzien van de nieuwste updates.

Kostenbesparend: Wanneer je een kleine organisatie hebt, kan het kostentechnische voordeliger zijn om te bellen in de Cloud.

Vast-mobiel integratie

Om optimaal zaken te kunnen doen is de bereikbaarheid van jouw werknemers cruciaal. Door vaste en mobiele telefonie samen te voegen creëren wij één perfect geïntegreerde telefonieomgeving, wat ervoor zorgt dat iedereen binnen jouw organisatie altijd en overal bereikbaar is.


Onbezorgd
Thuiswerken

___________

Thuiswerkers met een IP-verbinding kunnen bellen en gebeld worden op hetzelfde nummer. RIN regelt het!


Telefooncentrale
op locatie

___________

Een telefooncentrale heeft ook nog zeker zijn voordelen ten opzichte van de telefooncentrale in de Cloud. Laat je goed informeren wat voor jouw organisatie de beste oplossing is, zodat je zonder zorgen je werk goed kan blijven doen en altijd kunt communiceren.

Organisatie grootte

Is jouw organisatie wat groter (+15 werknemers)? Dan kan een telefooncentrale op locatie in de kostenstructuur voordeliger zijn.

Interne communicatie

Wanneer je een telefooncentrale in de Cloud hebt en je hebt bijvoorbeeld een internetstoring dan vervalt ook alle intern communicatie. Wanneer interne communicatie cruciaal is voor jouw organisatie dan adviseren wij altijd een telefooncentrale op locatie.

Functionaliteiten

Wat betreft functionaliteit kan een telefooncentrale op locatie tegenwoordig ook net zoveel als een telefooncentrale in de Cloud.

Bespreek de mogelijkheden

Bel of mail met Gijs. Hij helpt je graag.

06 26 796 731