Over ons

RIN

Bent u op zoek naar een professionele partner voor al uw bedrijfsoplossingen op het gebied van ICT & Cloud, Telefonie & Verbindingen, Printen & Scannen en Audiovisuele oplossingen? Dan laten we u graag kennis maken met RIN. Wij verzorgen de meest uiteenlopende bedrijfsoplossingen op maat. Dit doen we door een divers aanbod van producten en diensten te leveren, van computer tot printer en (online) voorzieningen. Doordat we een totaalpakket kunnen bieden zorgen we ervoor dat alles in een perfecte harmonie met elkaar samenhangt. Daarbij hanteren we een servicegerichte, persoonlijke aanpak en ontzorgen u volledig.

U wilt toch ook oplossingen op maat?

Wanneer u een bedrijf heeft wilt u zich natuurlijk geen zorgen hoeven maken over zaken als het beveiligen van uw netwerk, de bereikbaarheid van uw medewerkers of het zorgen voor up-to-date software. Omdat uw bedrijf niet hetzelfde is als alle andere bedrijven wilt u bedrijfsoplossingen die nauwkeurig afgestemd zijn op uw organisatie. Daar kan RIN u bij helpen. U kunt bij ons kiezen uit een divers aanbod van producten en diensten die met elkaar in verbinding staan, maar wel altijd op maat.

Heeft u vragen op het gebied van ICT & Cloud, Telefonie & Verbindingen, Printen & Scannen en Audiovisuele oplossingen? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Aanmelden nieuwsbrief

Stuur een mail info@rin.nl

Bel ons gerust 024 8 200 300