Routing & Switchingbeheer

Routing & Switchingbeheer

Home » Oplossingen » RIN Beheer » Routing & Switchingbeheer
Team RIN

RIN Routing & Switchingbeheer

______________

Als onderdeel van RIN internetverbindingen werken wij met switches, die ervoor zorgen dat de inkomend/uitgaande internetkabel verdeeld wordt. Hierdoor zijn we instaat die ene kabel als het ware op te splitsen en daarmee verschillende apparaten te voorzien van een internetverbinding. Ook is het mogelijk om het interne netwerk onder te verdelen in verschillende netwerken. Zo kun je bijvoorbeeld het computernetwerk compleet gescheiden houden van het telefonienetwerk.

Altijd stabiel internet door Routing van RIN. Een zakelijke router is het middelpunt van jouw zakelijke netwerk. De router bepaalt welke computer welk pakketje binnenkrijgt. Daardoor ben je in staat om prioriteiten te geven aan bepaalde apparaten binnen jouw organisatie. Een online meeting hapert zo nooit meer als een collega updates downloadt.

Zolang het netwerk naar behoren werkt, hebben alle gebruikers toegang tot alle netwerkapparatuur. Echter, als jouw netwerk downtime heeft, dan is het tijdelijk onmogelijk om gebruik te maken van deze apparatuur en heb je bijvoorbeeld geen toegang tot de online werkplek of is het onmogelijk om te printen. Downtime van een netwerk is vervelend voor ieder bedrijf. Je zit er niet op te wachten dat je jouw werkzaamheden neer moet leggen vanwege een slechtwerkend ICT-systeem. RIN denkt met je mee en voert daarom een proactief beleid. Door voortdurend het interne netwerk te monitoren hopen wij downtime van het netwerk te voorkomen. En mocht het toch gebeuren, dan staan wij snel voor je klaar om het probleem op te lossen. Bovendien adviseren wij je graag over de juiste apparatuur en staan we klaar om je volledig te ontzorgen.

Meer weten?

Bel of mail met Pascal. Hij helpt je graag.

024 8 200 300