Klantcase: Duijghuijzen

Klantcase: Duijghuijzen Internationale Expediteurs B.V.

Duijghuijzen Internationale Expediteurs klantcase RIN
Home » Klantcase: Duijghuijzen

Klantcase
Duijghuijzen Internationale Expediteurs B.V.

___________

“RIN kwam op ons pad toen we al een tijdje aan het rondkijken waren naar een nieuwe ICT-leverancier. De kennismaking was prettig en persoonlijk waardoor we vol overtuiging zijn overgestapt naar RIN.

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en we zijn ontzettend tevreden. RIN zorgt voor eigenlijk alles wat ICT aangaat bij ons en neemt ons daarmee de zorgen hierover uit handen. Zoals wij met onze klanten omgaan zo gaat RIN met ons om. Ik ben daar best wel kritisch op, service staat immers bij ons ook hoog in het vaandel.

Of het nu gaat om aanvullende vragen na een afgerond project, nieuwe apparatuur of integratie van onze systemen, RIN helpt. Het persoonlijke contact is iets wat ik daarin erg waardeer en wat me altijd opvalt is dat ze uitstekend bereikbaar zijn en ook snel de zaken oppakken.

Dit is essentieel voor onze bedrijfsvoering, of zoals ze bij RIN zeggen, zo kunnen wij zonder zorgen doen waar wij goed in zijn!”

Lilian van Duijghuijzen

“Uitstekend bereikbaar, persoonlijk en snelle service, dat sluit aan bij onze wensen!”

Over Duijghuijzen Internationale Expediteurs B.V.
Duijghuijzen is een betrouwbare logistiek dienstverlener voor de distributie in Benelux en Duitsland. Het familiebedrijf bestaat sinds 1938 en inmiddels staat de 3e generatie aan het roer.
Vanuit het crossdockcenter in Beuningen verzorgen zij de distributie van (keramische) bouwmaterialen en algemene goederen naar de bouwmaterialengroothandel, rechtstreeks naar de bouw of direct bij uw klant. 

RINformatie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

of bel 024 8 200 300

Meer weten?

Bel of mail met Nanno. Hij helpt je graag.

024 8 200 300