Klantcase: Berlin Packaging Netherlands

Klantcase: Berlin Packaging Netherlands

Novio Packaging
Home » Klantcase: Berlin Packaging Netherlands

Klantcase
Berlin Packaging Netherlands

___________

“RIN heeft ons in de aanloop van het project laten zien waarom we bij Berlin Packaging Netherlands voor een oplossing moesten kiezen die hun aanboden. Deze oplossing heeft ons flink wat geld bespaart en functioneert optimaal. In de aanloop van het project hebben zijn de voordeligste tarieven weten aan te bieden waardoor wij gemakkelijk voor RIN durfden te kiezen. Dit in samenhang met het vertrouwen dat zij ons gaven door middel van een enorm meedenkend vermogen heeft ons doen beslissen om voor RIN te kiezen.

De dienstverlening is altijd zeer snel en flexibel gebleken. Op het moment dat we problemen of vragen hadden kunnen we altijd zeer snel terecht. Problemen worden snel opgelost en vragen worden uitgebreid beantwoord. Door middel van de samenwerking met RIN is er binnen Berlin Packaging Netherlands nu ook een uitgebreide kennis aanwezig van onze oplossing. Dat is wat je als bedrijf wilt. Je wilt snappen hoe je digitale infrastructuur te werk gaat zodat je weet welke mogelijk- en onmogelijkheden je oplossing biedt. Daarbij hebben we in samenwerking met RIN ook een deel in eigen beheer gekregen waardoor we snel aanpassingen kunnen maken in onze telefooncentrale. Ook de oplevering van onze internetdiensten liep voorspoedig. We werden voortdurend op de hoogte gehouden wanneer er een oplevering van de diensten plaatsvond en wat de vervolgstappen waren.”

“RIN is een bedrijf dat met je meedenkt in alle facetten van een project. Daarbij zijn ze in de uitvoering van het project enorm flexibel en staan ze altijd voor je klaar.”

RINformatie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

of bel 024 8 200 300

Meer weten?

Bel of mail met Nanno. Hij helpt je graag.

024 8 200 300