Glasvezel

DELTA Fiber glasvezel
voor Bijsterhuizen en Wijchen-Oost

Home » Glasvezel

Supersnel, betrouwbaar en betaalbaar glasvezel binnen handbereik!

___________

WE GAAN BEGINNEN!!!

We hebben goed nieuws! We zijn van start met de aanleg van het supersnelle glasvezelnetwerk in Wijchen-Oost en Bijsterhuizen.

De officiële start is geweest en Delta heeft de BAM opdracht gegeven voor het aanleggen van het glasvezelnetwerk op beide terreinen. Er wordt in totaal 42 kilometer glasvezel in de grond gelegd. 27 kilometer is in de bermen langs de weg en 15 kilometer wordt er gegraven van de bermen naar de meterkasten van klanten.

Je kan jouw bedrijf nog steeds inschrijven voor een supersnelle, betrouwbare en betaalbare internetverbinding!

Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, al vanaf € 49,- + € 16,00 per maand.

DELTA Fiber en RIN
Wat houdt het in?

________

Het is gestart als vraagbundelingstraject; we hebben, samen met de ondernemers op Bijsterhuizen en Wijchen-Oost het deelnamepercentage van 25% ruim behaald! Dus nu gaan we daadwerkelijk zakelijk glasvezel bij de bedrijven aan (in samenwerking met Delta Netwerk) aanleggen. Dat betekent dat elk afgesloten abonnement het bedrijventerrein Bijsterhuizen of Wijchen-Oost een stapje dichter bij de nieuwste generatie zakelijk glasvezel brengt. Wij kunnen niet wachten!

Wist u overigens dat KPN haar kopernetwerk gaat uitfaseren de aankomende jaren? Dit betekent dat de xDSL-verbindingen dan niet langer actief zijn. Daarom zijn deze zakelijke glasvezelverbindingen via RIN een goede vervanging voor uw xDSL-verbinding.

Kies hier uw glasvezel abonnement

Kies voor RIN glasvezel


Bespreek de mogelijkheden

Bel of mail met Marco. Hij helpt je graag.

024 8 200 300