Glasvezel

DELTA Fiber glasvezel
voor Bijsterhuizen en Wijchen-Oost

Home » Glasvezel

Supersnel, betrouwbaar en betaalbaar glasvezel binnen handbereik!

___________

RIN gaat in samenwerking met Delta Netwerk de bedrijventerreinen Wijchen-Oost en Bijsterhuizen voorzien van een compleet nieuw glasvezelnetwerk.

U kunt zich nu al inschrijven voor een supersnelle, betrouwbare en betaalbare internetverbinding. Wanneer u meedoet met de vraagbundeling, betaalt u géén eenmalige aansluitkosten en maandelijkse vastrechtkosten.

Wanneer u later besluit een internetverbinding af te nemen, betaalt u minimaal € 1.818,18 éénmalige aansluitkosten en € 15,77 per maand vastrechtkosten.

Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar, al vanaf € 49,- per maand.

DELTA Fiber en RIN
Wat houdt het in?

________

Het betreft een vraagbundelingstraject, halen we het deelnamepercentage van 25%, dan leggen we daadwerkelijk zakelijk glasvezel bij u aan (in samenwerking met Delta Netwerk). Dat betekent dat elk afgesloten abonnement het bedrijventerrein Bijsterhuizen of Wijchen-Oost een stapje dichter bij de nieuwste generatie zakelijk glasvezel brengt. Wij kunnen niet wachten!

Wist u overigens dat KPN haar kopernetwerk gaat uitfaseren de aankomende jaren? Dit betekent dat de xDSL-verbindingen dan niet langer actief zijn. Daarom zijn deze zakelijke glasvezelverbindingen via RIN een goede vervanging voor uw xDSL-verbinding.

Kies hier uw glasvezel abonnement

Kies voor RIN glasvezel


Bespreek de mogelijkheden

Bel of mail met Marco. Hij helpt je graag.

024 8 200 300