Printen & Scannen

Zakelijk printen en scannen

Binnen uw organisatie zijn documenten printen en scannen waarschijnlijk aan de orde van de dag. U wilt natuurlijk dat zakelijk printen en scannen snel, kostenefficiënt én veilig gebeurt. Door de uitgebreide kennis die wij opgebouwd hebben op het gebied van kopiëren, (beveiligd) printen, scannen, digitaal archiveren, printkostenreductie & follow me, ‘bring your own device’ en Cloudoplossingen kunnen wij een advies op maat leveren dat naadloos aansluit op de behoefte van elke gebruiker. Wanneer u op zoek bent naar enkel een printer of een apparaat dat méér kan dan alleen printen, dan helpen wij u graag. Wanneer we samen het juiste apparaat gevonden hebben kunt u het apparaat aanschaffen of leasen met of zonder onderhoudscontract.

Onderhoudscontract voor zorgeloos gebruik

Wilt u werken met een multifunctional van RIN? Onze multifunctionals kunnen printen, kopiëren, scannen, nieten en perforeren met diverse soorten papier. Bij elke multifunctional biedt RIN u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Met een onderhoudscontract betaalt u maandelijks een vast bedrag op basis van uw gebruik. In het onderhoudscontract zijn zaken inbegrepen zoals het leveren van toners, correctief onderhoud en preventief onderhoud. Zo kunt u zorgeloos blijven printen, kopiëren en scannen.

Welkom in de toekomst

Om het maximale uit uw apparatuur te halen wilt u natuurlijk dat deze aan de laatste technologische ontwikkelingen voldoen. We leveren innovatieve en slimme producten waardoor u efficiënt te werk kunt gaan. De meest recente ontwikkelingen van onze apparatuur zijn:

  • Tonermanagement: de toner kan pas worden verwisseld wanneer deze leeg is. Hierdoor voorkomen we onnodige belasting voor het milieu.
  • Certificaten voor veiligheid: In het kader van de AVG/ GDPR wetgeving was onze apparatuur de eerste ter wereld die voldeden aan de hoogste standaarden ten behoeve van de nieuwe Europese wet en regelgeving.
  • Scannen: met onze vernieuwde scanmodules (D-SPF) op de machines kunt u razendsnel en veel scannen. Tot wel 200 A4 pagina’s per minuut!

Innovatieve documentoplossingen

Het gebruik van Cloud computing voor het opslaan van bestanden en het uitvoeren van toepassingen behoort tot één van de vele bedrijfsoplossingen voor uw organisatie. Zo hebben we verschillende mogelijkheden tot AirPrint-technologie en kunnen we mobiele apps installeren op uw smartphone waarmee draadloos printen eenvoudiger wordt. U kunt bij RIN ook een complete werkomgeving in de Cloud of een digitaal archief laten inrichten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor informatie of een persoonlijk advies.

Aanmelden nieuwsbrief

Stuur een mail info@rin.nl

Bel ons gerust 024 8 200 300