Follow-me printen

Follow-me printer voor bedrijven

Vindt u het ook zo belangrijk om uw documenten beveiligd en flexibel af te kunnen drukken? Dan kan een follow-me printer uitkomst bieden voor uw organisatie. Follow-me printen is een software oplossing die het mogelijk maakt om printopdrachten op elk willekeurig moment en op elke willekeurige printer of multifunctional te kunnen ophalen. De follow-me software kan tevens afgestemd worden op individuele gebruikersaccounts en persoonlijke voorkeuren. Hierbij kunt u denken aan afdrukken in kleur voor een geselecteerd aantal accounts.

Persoonlijke voorkeuren met follow-me printer

Met de follow-me software oplossing van RIN kunt u uw persoonlijke voorkeuren instellen. Zo kunt u ervoor kiezen om elke medewerker toegang te geven tot een multifunctionele printer met follow-me software, maar de printer alleen te laten reageren indien de gebruiker autorisatie en voldoende tegoed heeft voor de printopdracht. U kunt tevens alle afdrukken en opdrachten traceren en registreren, zodat u gedetailleerde rapportages kunt bekijken of deze gegevens kunt exporteren naar een spreadsheet. Zo krijgt u inzicht in het gebruik en verbruik van uw printers, waardoor u kostenbesparender te werk kunt gaan.

Wij kunnen software installeren zodat u de toegang kunt beheren, het gebruik monitoren, limieten instellen en kosten toewijzen. Gebruikers kunnen hun dagelijkse kantoortaken stroomlijnen door gebruik te maken van de ”Single Sign On”-compatible Sharp OSA (Open Systeem Architectuur) applicaties, die ook geïnstalleerd zijn, zonder de noodzaak om steeds opnieuw in te loggen of terug te moeten naar hun werkplek.

Flexibel dankzij de follow-me printer

Follow-me oplossingen zijn niet voor niets zo populair. Ze stellen u in staat om flexibeler te werken, doordat u vanaf elk apparaat kunt printen op elke multifunctionele printer in uw organisatie. U kunt zelfs vanuit het ene gebouw naar het andere gebouw printopdrachten sturen óf vanuit huis. Dit werk tijdbesparend maar ook veiliger. Doordat u zelf volledige controle heeft over de toegang tot de printer, kunnen vertrouwelijke documenten niet zomaar in verkeerde handen vallen.

Laat onze adviseurs met u meedenken en u voorzien van een advies op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief

Stuur een mail info@rin.nl

Bel ons gerust 024 8 200 300