Factuurverwerking

Geautomatiseerde factuurverwerking

Uw inkoopfacturen binnen een handomdraai verwerken? Met de geautomatiseerde factuurverwerking software van RIN bespaart u meer tijd doordat er niet meer ingeboekt hoeft te worden. U weet altijd precies wie nog akkoord moet geven en uw facturen zijn zeer gemakkelijk terug te vinden. Er kan gezocht worden in het archief op elk woord of getal wat op een factuur staat. Hiermee wordt alles razendsnel vindbaar vanaf elke werkplek, in elke vestiging.

Intelligente software: automatisch facturen boeken

De geautomatiseerde factuurverwerking software van RIN bevat intelligentie waardoor het systeem facturen als het ware kan ‘lezen’. U kunt gemakkelijk triggers koppelen aan bijvoorbeeld een leverancier, grootboekrekening en/of kostenplaats. Door éénmalig deze herkenningspunten aan te geven gaat het herkennen en verwerken van facturen geheel automatisch. Zo bespaart u aanzienlijk veel tijd met het verwerken van uw facturen.

Gebruikersrechten van de software

Met onze software voor factuurverwerking kunt u zelf instellen wat wel en niet getoond wordt per gebruiker. Zo kunt u uw inkoopafdeling alleen de inkoopfacturen laten zien voor goederen en bijvoorbeeld geen vaste kosten. Door de archief functie kan elke gebruiker eenvoudig een factuur zoeken. Ook aan het archief blijven de rechten verbonden.

Controle van facturen

U bepaalt zelf welke medewerkers welke facturen moeten accorderen. Het maakt niet uit wie als eerste accordeert. De factuur wordt automatisch in uw boekhouding verwerkt als de laatste medewerker zijn goedkeurig heeft gegeven.

Uitbreidingen

De programmatuur is uit te breiden met een bijlage module. Bijlagen, zoals pakbonnen of werkbonnen, kunnen gekoppeld worden aan facturen. Door de triggers probeert de programmatuur zelfstandig de bijlage bij de juiste factuur te zoeken en doet een koppelingsvoorstel of koppelt automatisch.

Onze software kan werken vanaf meerdere vestigingen naar een centrale administratie. Op deze manier hoeven er geen fysieke facturen per post gestuurd te worden. Wanneer u interesse heeft in deze software, kunnen wij u van een geheel vrijblijvende demo voorzien. Neem contact met ons op bij interesse of vragen.

Aanmelden nieuwsbrief

Stuur een mail info@rin.nl

Bel ons gerust 024 8 200 300