Mobiel printen

Printen vanaf mobiel

Smartphones en tablets worden dagelijks gebruikt binnen uw organisatie. Maar in hoeverre kunnen bezoekers veilig en eenvoudig verbinding maken met uw multifunctionele printers? RIN biedt gratis de Sharpdesk Mobile App aan voor mobiele apparaten die werken met Windows, Android of iOS. Gebruikers kunnen hiermee draadloos de print- en scanfuncties van multifunctionals in het netwerk benutten. De meeste machines zijn voorzien van een Wifi accespoint. Hierdoor is het mogelijk om rechtstreeks te kunnen printen en/of scannen van of naar een machine zonder dat personen op het bedrijfsnetwerken hoeven in te loggen.

Beveiligd printen via mobiel

De multifunctionele printer krijgt een steeds belangrijkere rol binnen een organisatie. Veel bedrijven zijn bezig met het aanleggen van een digitaal archief of hebben al een digitaal archief. Dit betekent dat er steeds meer documenten worden gescand op de multifunctionele printer. Maar heeft u er weleens over nagedacht wat u precies scant? En wat zouden de gevolgen voor uw organisatie kunnen zijn wanneer deze documentatie in de verkeerde handen valt? Met onze beveiligingsoplossingen kun u beveiligd printen vanaf mobiel, maar ook via andere draadloze apparaten zoals een tablet.

Printen via tablet

Printen via een tablet is tevens mogelijk met de software en beveiligingspakketten van RIN. Wij denken graag met u mee en voorzien u van een persoonlijk advies. Zo kunt u niet alleen veilig printen vanaf mobiel, laptop of computer, maar ook printen via uw tablet. Zo bent u flexibel en altijd in staat om snel uw bestanden te printen.

In het kader van de nieuwe AVG wet is het van groot belang dat u volgens de juiste richtlijnen omgaat met privacygevoelige gegevens, zowel online als uitgeprinte en gescande informatie. Wilt u meer weten of heeft u behoefte aan advies? Laat u dan informeren door één van onze adviseurs.

Aanmelden nieuwsbrief

Stuur een mail info@rin.nl

Bel ons gerust 024 8 200 300