Raak je telefoonnummer niet kwijt!

Nieuws & Blogs
Home » Raak je telefoonnummer niet kwijt!

Raak je telefoonnummer niet kwijt!

___________

Het is geen grap; Op 1 april 2020 stopt de dienst ISDN definitief. Voor jou betekent dit dat je vanaf die datum niet langer bereikbaar bent op zakelijke telefoonnummer(s) die gebruik maken van ISDN. Bijkomend feit is dat deze nummers vervolgens ook beschikbaar komen om door een ander bedrijf in gebruik te worden genomen. In april 2019 schreven we hier al over op onze website en adviseerden we je over te stappen op IP-telefonie van RIN.

Telefoonnummer behouden na 1 april 2020

We begrijpen dat jij jouw telefoonnummer(s) liever niet kwijtraakt. Maar het kan natuurlijk zo zijn dat je niet weet of je nu via ISDN belt, immers wil je gewoon bellen en bereikbaar zijn. De telefoon moet het doen en jouw nummer is bekent bij jouw relaties. Zorgeloos bellen dus. RIN kijkt graag voor jou na hoe jouw telefonie is ingeregeld en helpt jou waar nodig verder. We zullen daarom jouw telefoonnummer(s) veiligstellen. Je bent vanaf 31 maart 2020 dan op deze nummers niet meer telefonisch bereikbaar, maar je loopt niet het risico dat jouw nummer aan een ander bedrijf wordt gegeven.

Hoe blijf je bereikbaar?

Door over te stappen op IP-telefonie van RIN kun je jouw bestaande nummers blijven gebruiken. Samen met jou kijken we naar de juiste oplossing die het beste bij jouw bedrijf past. Onze telecomconsultant Gijs helpt jou graag verder, ook als je niet zeker weet of je gebruik maakt van ISDN.

RINformatie

Meer over vaste telefonie?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

of bel 024 8 200 300

Meer weten?

Bel of mail met Gijs. Hij helpt je graag.

06 26 796 731