Sharp grote winnaar BLI Awards

Nieuws & Blogs
Home » Sharp grote winnaar BLI Awards

Sharp grote winnaar BLI Awards

___________

Wat een mooi nieuws bereikte ons afgelopen week; Keypoint Intelligence, een onafhankelijk onderzoeksbureau dat de kwaliteit, betrouwbaarheid en functionaliteit van multifunctionele printers (MFP’s) test, beloont Sharp met maar liefst 14 BLI 2020 Winter Pick Awards! Deze MFP awards worden twee keer per jaar uitgereikt voor de best presterende machines in de industrie. Als partner van Sharp zijn we bij RIN hier natuurlijk erg trots op!

Afgelopen jaar viel Sharp ook al in de prijzen en het gebeurt niet vaak dat één leverancier er met zoveel prijzen vandoor gaat. Als partner van Sharp zijn is RIN hier natuurlijk erg trots op!

Sharp blinkt uit in meerdere MFP-segmenten

George Mikolay, Associate Director of Copier MFP/Production Analysis van Keypoint Intelligence, gaf als toelichting op de door Sharp gewonnen awards het volgende aan. “We hebben tijdens onze testen meer dan een miljoen afdrukken gemaakt op de Sharp copier MFP’s, met uitzonderlijke resultaten”. “Over het geheel genomen waren de productiviteitsresultaten beter dan die van andere concurrenten. Opdrachten met een kleine oplage afgewisseld met grote oplagen voor printen, scannen en kopiëren werden tijdig voltooid zodat gebruikers effectief en efficiënt konden blijven werken.

Een bovengemiddeld geheugen voor snellere verwerking van opdrachten is een groot extra voordeel, net als een bovengemiddelde ondersteuning voor papiergewichten biedt veel mediaflexibiliteit. Hoge betrouwbaarheid en bovengemiddelde maximale papiercapaciteiten betekenen minder uitvaltijd voor gebruikers om papierstoringen te verhelpen of papierladen opnieuw te vullen. IT-beheerders zullen de intuïtiviteit en de zoek- en snelkoppelingsfunctionaliteit van de webpagina gebruikersinterface waarderen. En de benadering van Sharp, dat wanneer je één machine kent je alle machines kent, betekent dat gebruikers van de stuurprogramma’s en het bedieningspaneel dezelfde zeer goede algemene bruikbaarheid ervaren, ongeacht welke machine zich in de buurt van hun specifieke werkplek bevindt. “

RIN en Sharp

Wilt u werken met een multifunctional van Sharp? RIN is al jaren de regionale partner van Sharp waar het gaat om multifunctionals. Of het nu gaat om printen, kopiëren, scannen, nieten en /of perforeren met diverse soorten papier. Daarbij zorgen we ook voor een veilige documentenstroom binnen uw organisatie.

In een vrijblijvend gesprek vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en kijken we met u wat dé oplossing voor uw bedrijf is. Om u te ontzorgen bieden we u een onderhoudscontract aan. Hierin zijn zaken inbegrepen zoals het leveren van toners, correctief onderhoud en preventief onderhoud. Zo kunt u zorgeloos en veilig blijven printen, kopiëren en scannen!

BRON: Sharp Electronics BeNeLux B.V.

RINformatie

Meer over ons Print & Scan oplossingen?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

of bel 024 8 200 300

Meer weten?

Bel of mail met Nanno. Hij helpt je graag.

024 8 200 300