Sharp wint beste copier award

Nieuws & Blogs
Home » Sharp wint beste copier award

Sharp wint beste copier award

___________

Sharp heeft afgelopen maand de “BLI 2019 Line of the Year Award” gewonnen! Als Sharp Business Point Nijmegen is RIN B.V. daar natuurlijk trots op. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan de Multifuncional Printer (MFP) producent die met zijn productlijn het beste wordt geacht op basis van zijn vooruitstrevende innovaties.

Het rapport liegt er niet om; deze prijs getuigt van de toewijding van Sharp voor het leveren van de beste oplossingen in zijn klasse voor klanten om een verbeterde productiviteit te bereiken. Dit doen ze door te focussen op gebruiksgemak én uitzonderlijke kwaliteit. Daarnaast zijn de copiers betrouwbaar en bieden ze gemoedsrust waar het gaat om veiligheid.

De award wordt, als gezegd, jaarlijks uitgereikt door Buyers Lab (BLI), ’s werelds toonaangevende onafhankelijke beoordelaar van hardware, software en services voor het weergeven van documenten. “Deze award is natuurlijk een bevestiging voor RIN dat we een goede keuze hebben gemaakt om samen te werken met Sharp.” aldus Marco Maas, directeur van RIN B.V. “In de copier wereld is de onderscheiding van de Copier MFP-lijn van het jaar van Buyer Lab een felbegeerde prijs. Afgelopen jaar verdiende Sharp al twee Pick-awards voor de individuele MFP-modellen. Samen met Sharp benadrukken wij zo mede onze niet-aflatende toewijding om de beste oplossingen te leveren. Zo helpen wij onze klanten te voldoen aan hun zakelijke behoeften. Met ons team wil ik Sharp dan ook van harte feliciteren!”

Meer weten over onze oplossingen in printen en scannen? Kijk verder op de website.

RINformatie

Meer over onze Print & Scan oplossingen?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

of bel 024 8 200 300

Meer weten?

Bel of mail met Nanno. Hij helpt je graag.

024 8 200 300