Slimmer vergaderen, ongeacht de afstand

Nieuws & Blogs
Home » Slimmer vergaderen, ongeacht de afstand

Slimmer vergaderen, ongeacht de afstand

___________

In maar liefst zes verschillende landen lanceerde Sharp, samen met Microsoft, tijdens een simultaan evenement zijn Windows Collaboration Display (WCD) voor de Europese markt. De WCD werd ontworpen om samenwerking te bevorderen en meetings efficiënter te maken. Kortom: Slimmer vergaderen, ongeacht of de deelnemers zich op dezelfde locatie bevinden.

Sharp had voor deze gelegenheid zijn nieuwe samenwerkingsscherm opgesteld in zes verschillende locaties: de Microsoft-kantoren in België, Frankrijk, Italië, Polen, Tsjechië en het Verenigd Koninkrijk. Het doel van die semi-virtuele persconferentie was om meteen te tonen hoe het Windows Collaboration Display (WCD) samenwerken en vergaderen vanop afstand eenvoudiger maakt. Ian Barnard, Europees directeur Visual Solutions bij Sharp vertelde “We spenderen gemiddeld 17 uur per maand in vergaderingen en dat kost veel tijd en geld.” Op dat moment was Ian live vanuit het Verenigd Koninkrijk. “Sharps ‘smart office’-strategie is erop gericht elk kantoor slim te maken, te zorgen voor een vrije stroom van informatie en vergaderingen effectiever te maken.”

Er volgde een demonstratie van Sharp-medewerkers die vanuit elk land in realtime samenwerken in de Microsoft Whiteboard-applicatie. Sharp en Microsoft hebben voor dit scherm nauw samengewerkt om hardware en software volledig op elkaar af te stemmen. Daarom profiteert de WCD de volledige ondersteuning van Microsoft Teams en het Windows-besturingssysteem. Op deze manier is in de toekomst het slimmer vergaderen ook gegarandeerd.

Presentatie tijdens open dag

Sharp is natuurlijk razend enthousiast over deze oplossing en verzorgt daarom ook een presentatie tijdens onze open dag op 31 oktober . Daar wordt natuurlijk ook ingegaan op de andere geïntegreerde innovatie aan boord in de vorm van de IoT Sensor Hub. Via verschillende sensoren wordt voortdurend informatie verzameld over de bezetting, temperatuur, luchtkwaliteit, vochtigheid en het omgevingslicht in de vergaderruimte. Al die data wordt inzichtelijk gemaakt in Sharps WorkSpace Intelligence-software. Blijkt dat een vergaderzaal voorzien op twaalf personen doorgaans maar door vijf of zes mensen wordt bezet, dan kan worden nagedacht over een andere invulling van die ruimte.

Wilt u meer weten over slimmer vergaderen met de Windows Collaboration Display van Sharp, meld u dan aan voor onze open dag. Mocht u daar niet bij kunnen zijn of al eerder vragen hebben, dan helpt Gijs Giesbers u graag verder!

Bron: Sharp

RINformatie

Meer over audiovisuele oplossingen?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

of bel 024 8 200 300

Meer weten?

Bel of mail met Gijs. Hij helpt je graag.

06 26 796 731