Telefonie & Verbindingen

Vaste zakelijke telefonie en verbindingen

Wilt u ook altijd en overal bereikbaar zijn en veilig gebruik kunnen maken van snelle verbindingen?  U behoudt immers niet alleen telefonisch contact met uw klanten, maar wellicht ook met leveranciers en uw personeel. Daarnaast heeft elke organisatie andere wensen en eisen op het gebied van telecommunicatie. Daarom leveren wij maatwerkoplossingen. Onze medewerkers beschikken over kennis en expertise op het gebied van telefonie en verbindingen, zodat wij aan uw klantvraag kunnen voldoen.

Altijd en overal bereikbaar

Een van de laatste ontwikkelingen op het gebied van telefonie en verbindingen is VoIP telefonie. Met VoIP telefonie belt u altijd via het internet, maar dit kan gebeuren via een server in de cloud (hosted telefonie) of via een server bij u op locatie (on premise). We kijken graag samen naar de beste telefoonoplossing voor u. We zorgen ervoor dat u altijd en overal bereikbaar bent met onder andere:

Bellen in de Cloud erg in opkomst, maar dit is niet altijd de beste oplossing. Een telefooncentrale op locatie kan bijvoorbeeld ook uitkomst bieden voor uw organisatie. Onze experts adviseren u daarom graag over de verschillende vormen van zakelijke telefonie, afhankelijk van uw wensen en eisen. Naast het kiezen van de meest geschikte telefoonoplossing voor uw organisatie, helpen wij u bij het afsluiten en beheren van abonnementen op uw vaste en mobiele nummers. Tevens werken wij samen met diverse leveranciers op het gebied van vaste-, mobiele- en data-abonnementen.

Vaste telefonie zakelijk

Bij RIN werken we volgens de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van vaste, zakelijke telefonie en verbindingen. Hierbij kunt u denken aan vast-mobiel integratie, ISDN lijnen, xDSL en Coax. Na een uitgebreide inventarisatie op uw locatie stellen onze specialisten een oplossing op maat voor. Tevens kunnen wij uw vaste zakelijke telefonie koppelen aan uw huidige CRM systemen. Zo kunnen wij er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw telefoon klanten herkent of dat u op verschillende vestigingen via één bedrijfsnetwerk werkt. Wilt u meer weten over telefonie en verbindingen?
Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij vragen of wanneer u behoefte heeft aan advies.

Aanmelden nieuwsbrief

Stuur een mail info@rin.nl

Bel ons gerust 024 8 200 300