VoIP telefonie

VoIP bellen zakelijk

Welke vorm van internet bellen, past het beste bij uw organisatie? Dat hangt af van uw wensen en voorkeuren. We bekijken graag welke vorm van VoIP telefonie het meest geschikt is voor u. VoIP-telefonie, ook wel IP-telefonie genoemd, is bellen via een internetverbinding. Zakelijk VoIP bellen kan via een telefooncentrale in de Cloud, ook wel “Hosted Telefonie” genoemd. Het kan ook via een telefooncentrale bij u op locatie.

Voordelen van VoIP bellen

VoIP bellen heeft veel verschillende voordelen voor uw organisatie:

  • Efficiëntie: u gebruikt één netwerk in plaats van twee
  • Kostenbesparing: optimale inrichting van de telefoonvoorzieningen
  • Integratie: Werkt in combinatie met diverse (IP)-apparaten: telefooncentrale, telefoontoestel, pc, laptop, smartphone, tablet
  • Éen overzicht: Alle infrastructuur en belkosten in één hand, alle administratie op één factuur

Bellen via een telefooncentrale op locatie

Heeft uw organisatie meer dan 10 werkplekken? Dan is het kostentechnisch vaak interessanter om met een telefooncentrale op locatie te werken, in plaats van bellen in de Cloud. Bellen via een telefooncentrale op locatie is vooral interessant wanneer u een telefoonoplossing zoekt met veel functionaliteiten.

Bellen in de Cloud (Hosted Telefonie)

Heeft u een kleinere organisatie? Dan is bellen in de Cloud een goed alternatief voor een telefooncentrale op uw locatie. Ook voor organisaties die veel schommelingen hebben in het werknemersbestand is bellen in de Cloud voordeliger.
Wilt u VoIP telefonie naar uw wens inrichten? Dat kan! Zo kunnen wij onder andere klantherkenning integreren, zodat uw medewerkers direct zien wie zij aan de lijn hebben wanneer een klant belt. Ook thuiswerkers met een IP-verbinding kunnen bellen en gebeld worden op hetzelfde nummer. Onze adviseurs kunnen u ook van advies voorzien op het gebied van vaste IP-verbindingen tussen verschillende locaties (IP-VPN). Met IP-VPN koppelt u uw bedrijfsnetwerken van verschillende vestigingen aan elkaar, zodat 1 bedrijfsnetwerk ontstaat. U hebt daarmee een uitgebreid beveiligd en besloten netwerk, met beheersbare kosten. Meer weten? Bel ons voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief

Stuur een mail info@rin.nl

Bel ons gerust 024 8 200 300