Bellen in de Cloud

Zakelijk bellen in de Cloud

Bent u een ZZP’er of MKB’er? Heeft u interesse in zakelijk bellen in de Cloud? RIN kan u helpen aan Cloud-telefonie op maat, maar u kunt zelf uw Cloud-telefonie inrichten naar wens. Bepaal bijvoorbeeld zelf welke belroute klanten afleggen of zorg ervoor dat klanten doorgeschakeld worden. Met bellen in de Cloud kunt u sneller schakelen tussen verschillende telefoongesprekken en worden uw telefoongegevens veilig bewaard in de Cloud. Daarnaast zijn uw medewerkers met bellen in de Cloud niet gebonden aan een vaste werkplek, zodat zij altijd flexibel te kunnen werken. Overal en altijd bereikbaar zijn is cruciaal, waardoor bellen in de Cloud voor u een goede oplossing kan zijn.

Voordelen bellen in de Cloud

  • Schaalbaar: met bellen in de Cloud is het eenvoudig op en afschalen, omdat bellen in de Cloud op basis van licenties betreft.
  • Flexibel: wanneer een medewerker een internetverbinding tot zijn beschikking heeft, heeft hij de mogelijkheid om met een vast toestel te kunnen bellen en gebeld te worden.
  • Automatische updates: Uw telefooncentrale is altijd voorzien van de nieuwste updates.
  • Kostenbesparend: wanneer u een kleine organisatie heeft kan het kostentechnische voordeliger te zijn om te bellen in de Cloud.

Heeft uw organisatie meer dan 7-10 werknemers? Dan is het kostentechnisch vaak interessanter om een eigen VoIP-telefooncentrale op locatie aan te schaffen. RIN maakt een vrijblijvend vergelijk voor u maken of het voor u interessanter is om te bellen in Cloud of om een VoIP telefooncentrale op locatie aan te schaffen. Deze afweging heeft naast kosten ook te maken met de wensen en eisen die u heeft ten aanzien van uw telefoonoplossing.

Totaaloplossing met Cloud

RIN levert niet alleen Cloud-oplossingen op het gebied van zakelijk bellen. We kunnen uw organisatie ook helpen aan Cloud Computing, waarbij u ook werkt via een server in de Cloud. Daarmee is RIN uw totaalleverancier wanneer het op zakelijk internet én bellen via de Cloud aankomt.

De adviseurs van RIN denken graag met u mee over welke vorm van bellen in de Cloud het beste aan uw wensen voldoet. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie over zakelijk bellen in de Cloud? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden nieuwsbrief

Stuur een mail info@rin.nl

Bel ons gerust 024 8 200 300