Mobiele telefonie

Mobiele telefonie

Mobiele telefonie wordt steeds belangrijker voor uw organisatie. Dit heeft met name te maken met de bereikbaarheid en de functionaliteiten die uw mobiele telefoon heeft ten opzichte van een vast toestel. Mobiele telefoons zijn vandaag de dag meer dan alleen telefoons: u beheert er ook vaak de e-mail en agenda mee. Wanneer u uw mobiele toestel intensief gebruikt zijn goedwerkende en veilige functionaliteiten daarom van groot belang.

Providers mobiele telefonie

We werken samen met diverse providers op het gebied van mobiele telefonie. Zo kunnen wij een abonnement adviseren dat bij u past en maatwerk realiseren. Steeds meer zien we dat mobiele abonnementen worden afgekocht en dat organisaties vaker kiezen voor onbeperkt bellen en/of onbeperkt data. Dit hoeft zeker niet altijd interessant te zijn voor uw organisatie en het is afhankelijk van verschillende providers van mobiele telefonie. Op basis van een factuuranalyse maken wij een op maat gemaakt aanbod waardoor u nooit te veel betaalt en altijd genoeg bel minuten
of data beschikbaar heeft.

Mobile device management & office 365

Naast een abonnement voor mobiele telefonie en een smartphone zien we dat additionele applicaties op smartphones zoals steeds belangrijker worden. Het installeren van bedrijfsapplicaties zoals Office 365 op uw mobiele toestel bijvoorbeeld, waarmee u snel en efficiënt uw e-mail kunt beheren of documenten kunt bewerken. Daarbij wordt Mobile Device Management ook steeds belangrijker bij mobiele telefonie. U wilt immers voorkomen dat uw zakelijke informatie per ongeluk ik verkeerde handen terecht komt. Met Mobile Device Management kunnen wij op afstand uw zakelijke bestanden en privacygevoelige gegevens beveiligen. Hierbij zorgen we er ook voor dat uw smartphone van de laatste software updates en correcte instellingen voorzien is.

Wilt u weten hoe RIN mobiele telefonie kan inrichten voor uw organisatie? Of wilt u bedrijfsapplicaties zoals Office 365 laten installeren op uw toestel? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden nieuwsbrief

Stuur een mail info@rin.nl

Bel ons gerust 024 8 200 300