Vast- mobiel integratie

Vast-mobiel integratie

Om optimaal zaken te kunnen doen is de bereikbaarheid van uw werknemers cruciaal. Een vast-mobiel integratie zorgt ervoor dat u en uw medewerkers altijd en overal bereikbaar zijn. Door vaste en mobiele telefonie samen te voegen creëren wij één perfect geïntegreerde telefonieomgeving. Het maakt daardoor niet uit via welk toestel u belt en ook niet waar u bent als u belt. U hoeft slechts het vaste telefoonnummer door te geven om altijd en overal bereikbaar te zijn. De telefooncentrale is zodanig ingesteld dat deze automatisch weet dat het mobiele en vaste telefoonnummer bij elkaar horen. U kunt daarbij zelf kiezen of u een gesprek alleen op uw mobiel wilt laten binnenkomen, of ook op het vaste toestel. Maar u kunt ook tegelijk gesprekken laten binnenkomen op uw vaste lijn én mobiele telefoon. Door een vast-mobiel integratie kunt u dus uw telefonie afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren voor een maximale bereikbaarheid.

Voordelen van vast-mobiel integratie

Een vast-mobiel integratie zorgt ervoor dat u veel flexibeler bent, omdat u plaats- en tijdonafhankelijk kunt werken. Daardoor werken u en uw medewerkers efficiënt en kostenbesparend. Vanuit huis, kantoor of op een andere locatie. Maar er zijn meer voordelen wanneer u kiest voor een vast-mobiel integratie via RIN.

  • Altijd op zowel uw vaste als mobiele toestel (en nummer) te bereiken
  • Productief en efficiënt samenwerken met collega’s
  • Klantgericht werken dankzij een koppeling met uw CRM-systeem
  • Mogelijkheid om het vaste nummer op het mobiele toestel mee te sturen
  • Aanwezigheid van een meervoudig profiel: bereikbaarheidsinstellingen kunnen afzonderlijk worden ingesteld
  • Alle functionaliteiten van het platform zijn zowel op het vaste als op het mobiele toestel te gebruiken

Wilt u weten of een vast-mobiel integratie uitkomst biedt voor uw organisatie? RIN kan u adviseren en met u bekijken hoe u vast-mobiel integratie naar uw wens kunt inrichten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief

Stuur een mail info@rin.nl

Bel ons gerust 024 8 200 300