De RIN Premiumbox, voor veilig internet

De RIN Premiumbox, voor veilig internet!

Home » De RIN Premiumbox, voor veilig internet

De RIN Premiumbox, voor veilig internet!

___________

Welk type firewall je ook nodig hebt, het is van belang dat die firewall altijd up-to-date blijft om optimaal te functioneren. Klink simpel en dat is het ook, met de RIN Premiumbox!

Stel, je hebt onverwachts eens een storing aan je firewall, dan wil je ook dat deze storing snel, vakkundig en zonder gedoe wordt verholpen. Want immers, jij wilt doen waar jij goed in bent, en dat is niet een firewall beheren, managen, troubleshooten en repareren.

RIN Premiumbox

Je kan niet anders dan het hier mee eens zijn toch? Dan is de RIN Premiumbox dé oplossing! Dit is een firewall die bij jouw behoefte past en volledig door RIN wordt beheerd en gemanaged. Altijd up-to-date, afgestemd op de functies jouw bedrijfsnetwerk. En in geval van nood verzorgt RIN de troubleshoot en eventuele vervanging. .

De RIN Premiumbox gebruik je op basis van een vast bedrag per maand en dan ben je helemaal voorzien in de juiste firewall oplossing voor jouw bedrijf. Want daar is RIN heel goed in. En blijkt dat in verloop van de tijd dat jouw internet wensen en noodzaak veranderd? Sneller internet, meer behoefte aan beveiliging, uitbreiden naar 4G, dan kunnen we een upgrade organiseren.

Natuurlijk heb je daar de afgelopen tijd hard over nagedacht en heb je wellicht al een idee. Maar het kan ook zijn, dat je daar nog niet aan toe gekomen bent. In beide situaties geldt, neem contact op met ons zodat we samen de juiste RIN Premiumbox kunnen bepalen. En van daaruit gaan we een plan van aanpak opstellen om de overstap naar Delta fiber succesvol te maken.

Lees ook de blog met meer uitleg over routers! RIN helpt je bij keuzes. Want dan kan jij zonder zorgen, doen waar je goed in bent!

Wil je goed voorbereid zijn, vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.

RINformatie

Vragen over goede beveiliging van jouw ICT omgeving?

of bel 024 8 200 300

Meer weten?

Bel of mail met Pascal. Hij helpt je graag.

024 8 200 300