Straks glasvezel, dus een nieuwe router?

Straks glasvezel, dus een nieuwe router?

Home » Straks glasvezel, dus een nieuwe router?

Straks glasvezel, dus een nieuwe router?

___________

De nieuwe snelle glasvezelverbinding van Delta komt steeds dichterbij voor bedrijven op de bedrijventerreinen Bijsterhuizen Wijchen-Oost. Dat is, als jouw bedrijf zich heeft aangemeld voor de snelle glasvezelverbinding van Delta/ RIN. Een goed moment om te gaan kijken naar een nieuwe router.

Er wordt volop geschouwd hoe de glasvezel bij de bedrijven naar binnen gebracht moet worden, en waar de aansluiting moet komen te zitten. Delta is keuzes aan het maken. Keuzes voor jullie, over hoe de glasvezel precies moet worden aangelegd en worden afgewerkt. Kortom de voorbereiding is begonnen. Voor Delta, maar ook voor de gebruikers.

Met de nieuwe glasvezelverbinding heb je ook een nieuwe router-firewall nodig. En welke moet dat dan worden? Hier begint die voorbereiding. De kans is groot dat je nu een traditioneel modem-router hebt, of de huidige router-firewall is alweer een aantal jaren in gebruik en is niet meer up-to-date. En daardoor is jullie huidige apparaat niet heel erg geschikt voor de snelle glasvezelverbinding van Delta/ RIN. De router, of firewall, is het apparaat waar het internet op aangesloten wordt en dat ervoor zorgt dat alle computers e.d. gebruik kunnen maken van het internet. Daarnaast zorgt de router-firewall ook deels voor de beveiliging van het internetverkeer.

Router kiezen

Wat moet je kiezen? Hoe moet je kiezen? Waar doe je goed aan? Moet ik wel kiezen, mijn apparaat doet het nog gewoon? Dat zijn zomaar een paar vragen. En dan,

– Moet je kiezen voor een basis router-firewall voor de glasvezelverbinding?
– Overweeg je een extra krachtige router-firewall in te willen zetten omdat je 500mbps of 1gbps internet hebt?
– Besef je dat jouw bedrijf een router-firewall met hoge AI gestuurde beveiliging nodig heeft, omdat je je bedrijf veilig wilt houden tegen zoveel mogelijk gevaren van het internet?
– Realiseer je dat je nooit zonder internet wilt komen zitten en dat ook een ingebouwde 4G backup echt gewenst is.

RIN helpt je bij die keuzes. RIN helpt je bij die voorbereiding. Want RIN zorgt ervoor dat kan doen waar je goed in bent.

Wil je goed voorbereid zijn, vul het contactformulier in en we nemen contact met je op.

RINformatie

Vragen over goede beveiliging van jouw ICT omgeving?

of bel 024 8 200 300

Meer weten?

Bel of mail met Pascal. Hij helpt je graag.

024 8 200 300